top of page
Buitenschoolse opvang de Sprong

BSO de Sprong is gevestigd in Winsum (Frl), De BSO bevindt zich in het speellokaal van basisschool It Bynt. Wij bieden opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar. Er wordt opvang geboden in een warme omgeving met vaste gediplomeerde medewerkers. Er is educatief spelmateriaal aanwezig voor alle leeftijden en niveaus.

 

Wil je weten welke opvang-pakketten wij aanbieden en de daarbij horende tarieven? klik dan hier.


Openingstijden 
De buitenschoolse opvang is iedere werkdag geopend van 7.00 uur - 8.30 uur (VSO) en van 14.15 uur tot 18.00 uur (NSO). Tijdens vakantiedagen zijn we de hele dag geopend van  7.00 - 18.00 uur. BSO de Sprong is het hele jaar geopend. Alleen tussen kerst en oud & nieuw zijn we gesloten. Ook is BSO de Sprong tijdens studiedagen open, je kunt de opvang hiervoor aanvragen.


Activiteiten 
Op de BSO zijn er zowel binnen als buiten voldoende mogelijkheden voor de kinderen om zich te vermaken zoals spelen op het speelplein, een uitstapje naar de speeltuin, knutselen, bouwen of iets anders. Er is van alles te doen!

Inschrijven 
Inschrijven bij BSO de Sprong is gratis en geheel vrijblijvend. Wanneer het inschrijfformulier bij ons binnen is wordt er samen met je gekeken naar de mogelijkheden en ontvang je een bevestiging. Wanneer je akkoord gaat met de plaatsingsmogelijkheden dan krijg je van ons een overeenkomst toegestuurd. Klik op onderstaande knop om je direct aan te melden.

bottom of page